Wednesday, October 31, 2018

Kommarivirheiden ns vihervalheilla eduskuntaan on pyrkimässä monenlaisia "ilmastoasiantuntijoita", joille on lähinnä sydämenasiana erilaiset seksuaalipoikkeavuudet mm perseenrassaus


Kuva yllä: Tamperelainen vihreä Seppo Lehto eduskuntaan Tampereelta 5.9.2018 Tarton luonnontieteellisessä puutarhassa 

Kommarivirheiden ns vihervalheilla eduskuntaan on pyrkimässä monenlaisia "ilmastoasiantuntijoita", joille on lähinnä sydämenasiana erilaiset seksuaalipoikkeavuudet mm perseenrassaus


On ollut julkisuudessa väitteitä ettei ilmastonmuutoksen torjumiseen tarvita valtiojohtoista pakkovaltaa, puolitotuushan tuo on eli "pravdaa".

Kun esitetään väitteitä on hyvä suhteellistuttaa asioita. 5 miljoonan suomalaisen vs itänaapurin, Kiinan, Intian etc tehtaat, joissa ei pahemmin perusteta ympäristöarvoista, vaan kinuskitkin joutuvat teollisuusalueilla kulkemaan naamasuojat kasvoillaan. Omaehtoinen elämäntapojen muutos on tärkeää lähinnä sokeritaudin ym väistämisessä, mutta turhilla suomalaisten autojen päästömittauksilla ei ongelmaa ratkaista. Joku on väittänyt: "Vain valtioiden välisillä sopimuksilla on riittävä vaikutus". Olen eri mieltä siitäkin. Mitä vanhat sananlaskut kertovat "Ryssään luottamisesta" tai miten kiinalaisten sopimusoikeus pätee missään. Nämä isot alueelliset ja väestöltään moninkertaiset vähät välittävät sopimusten sitovuudesta. Kelpaa putinin nauraa Kioton ilmastosopimuksen perusteella saamistaan miljardeista:


Meidän / meiltä on turha kerjätä rahaa Afrikan ylipopulaatioiden lisääntymisen edistämiseksi, toki näitä spr-mainoksiin uskovia on jotka lähinnä rahoittavat ko spr-tahojen miljoonapalkkoja ja edesauttavat kusetustamme ylipopulan tuottamisena vaivoiksemme ja eläteiksemme.

Suomen turpeenpoltosta on turha itkua vääntää niin kauan kuin Puolan, Saksan, Ryssän hiilituotanto ja ko aineiden poltto on moninkertaista verrattuna Suomeen. 
Samaa kusetusta on alkaa väittämään että vähäiset suomalaiset puusaunat olisivat globaali ympäristöriski.

Valemedia (= almamedia, sanoma, bonniers etc) ja viherkommarit syyllistävät meitä "ilmastonmuutoksen pysäyttävillä" harhautuksilla. Unohdetaan mitä olisi syytä tehdä ja kenen on vastuut missäkin? Ei meille kuulu afrikkalaisten ylipopulaatioiden lisääntymisen turvaaminen, eikä koulutus pure niin kauan kuin poppamiestason zulupäälliköt ovat vallassa, joilla kortonki on banaanissa aktin ajan.

Julkisuudessa on ollut viimeaikoina tarkennuksia mm autojen saastuttamisen merkistyksestä vs muut kuljetusmuodot: "Maailman 15 suurinta rahtilaivaa saastuttavat rikki- ja typpipäästöillä yhtä paljon kuin kaikki maailman henkilöautot". 

Veronmaksusta itkijöille: Laivojen polttoaineesta ei makseta veroa. Autojen vaihtaminen sähköisiin on sekin kommarihöpinää ja kusetustamme, samoin on syytä muistaa laivoja käytetään 50 vuotta ja saastuttaminen jatkuu, eikä niitä katsasteta eikä laiteta ajokieltoon pienen poikkeaman takia. Yhteenveto: Autojen päästömittauksista voitaisiin luopua presidentin asetuksella välittömästi turhana kansalaisten kusetuksena.

On käsittämätöntä haluta ja itkeä joidenkin sähköautojen tuuppaamiseen keskuuteemme pitkien etäisyyksien silvotussa tynkä-Suomessa. Asutusta on muuallakin kuin kehä 3:n sisällä. Sähhköautoja on kokeiltu japanilaisten autotehtaiden sponssaamana jopa Virossa. Niitä näkyi muutama vuosi sitten enempi, nyt ei enää juurikaan.

Suomalainen tapa ajatella asioita vain verotuksen kautta on kuin kirveellä jalkaanlyömistä pöllin sijaan. Ylisuuresta autojen verotuksesta on syytä luopua ja pudottaa suomalaisten autoverotus Viron, Saksan tasolle.

Politiikka ja yhteiskunta olemme me ja se miten asioita hoidamme oikein ja väärin. Olennaisempaa kuin autojen päästömittaukset olisi huolehtia siitä ettei maatamme ja kansaamme rasiteta ylipopulaatioiden massamuuton ja islamin sallimisella keskuudessamme.


Valkoisen sinulle turvallisemman Suomen asialla Seppo Lehto: Käsi nousee Herran siunaukseen ja
eduskuntaan valkoisena vaihtoehtona Tampereelta eduskuntavaaleissa 2019.

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa
Monialayrittäjä ja historioitsija Tampereen yliopistosta
Yllä kuva nuorimmaisen päästötodistuksen haustaan Tampereen Normaalikoululta toukokuun lopussa 2014
--------------------
https://tamperelainen-tampere-1.blogspot.com/
------------------

1 comment:

Yakov Leberman said...

Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get something done. online casino bonus